søndag 2. juni 2013

Juni...

Den beste dagen i veka er uten tvil fredagen for meg... å  fare rett på helgahandel etter jobb.... og etter ei lang arbeidsveke kome til ein rein og ryddig grønesåpeluktande heim. Heile helga er framføre meg... to heile fridagar i vente som ein kan fylle med akurat det ein vil.... og for meg er det ofte nydelige naturopplevelsar.. enten eit fjell som skal bestigast eller ei fjøre som skal besøkast... Fredags ettermiddag er ein dag med forventning... og glede!



Dei beste dagane i året syns eg er dagane i juni... eg eeeeeelskar dei... Om sola skin eller regnet høljar ned er dagane fylte med akkurat det same som fredagen... nemmleg glde og forventning. Vi har ein heil sommar i vente.... fine dagar med varme som kan mjuke opp ein frostpist som meg.... Lange dagar... som ein kan bruke saman med familie og venner... grilling...bål.... reker.. softis...bading... turar..... ferie....osv .. :) 


Juni.... :) No er juni her, og dagane mine ER fylte med forventning og glede!  Halva av gleda, er å glede seg til noko. Ein lang sommar ligg der... heilt ubrukt! :)) Juni.... dobbel glede.... minst! :) 

Sommarklem frå Blixa <3

2 kommentarer:

  1. Randi Hageselle6. juni 2013 kl. 02:02

    Hei Elisabeth,
    fine bilder og gode ord! Ja, vi er heldige som får ver i juni og kjenne på glede og forventning!
    Klem! :)

    SvarSlett
  2. Ja, juni er fantastisk, det er "min" måned..prøver å nyte den så godt jeg kan! Ønsker deg en fin junidag! :) Klemmer fra Else Britt

    SvarSlett